to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:52 | 22.09.2016

πηγή: Αυγή

Πολιτική

Χρ. Μαντάς: «Τα συστημικά μέσα πυροβολούν από το πρωί ως το βράδυ την κυβέρνηση»

Σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ υπογράμμισε ότι «τα συστημικά μέσα, το σύστημα έχει βαλθεί να πυροβολεί από το πρωί ως το βράδυ την κυβέρνηση σε όλα τα επίπεδα, με διάφορα ψέματα, ακόμα και εντός του κοινοβουλίου».


Μαίνεται "ο πόλεμος όλων, εναντίον της κυβέρνησης» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς αναφερόμενος στο κλίμα των τελευταίων ημερών.

Σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ υπογράμμισε ότι «τα συστημικά μέσα, το σύστημα έχει βαλθεί να πυροβολεί από το πρωί ως το βράδυ την κυβέρνηση σε όλα τα επίπεδα, με διάφορα ψέματα, ακόμα και εντός του κοινοβουλίου».

Τόνισε ότι «είμαστε μπροστά σε ένα πόλεμο», όπως αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι χθες στη Βουλή «χωρίς ενδοιασμό» ο εισηγητής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ισχυρίστηκε ότι ο κ. Δραγασάκης ήταν σύμβουλος της Attica bank επί 30 χρόνια.

Ο κ. Μαντάς εξήγησε ότι βασικός «στόχος είναι να πέσει η κυβέρνηση. Το επιχείρησαν και πριν την α’ αξιολόγηση και τώρα σε μια κρίσιμη καμπή της χώρας, όπως είναι αυτό το εξάμηνο για την οικονομία».

Υποστήριξε ότι η κυβέρνηση για πρώτη φορά μετά από 27 χρόνια επιχείρησε να δώσει νόμιμες άδειες στη χώρα και μάλιστα με απόλυτη διαφάνεια στις διαδικασίες, καθώς όλοι οι υποψήφιοι είδαν τα χαρτιά όλων.

Επιπλέον τόνισε ότι «θα έρθουν όλα στο φως της δημοσιότητας και μέσα από τα πορίσματα της εξεταστικής επιτροπής για τα 1,5 δις δάνεια που εξετάζονται και τα 400 εκ. των κομμάτων».

«Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα γιατί δεν έχουμε ούτε φίλους, ούτε εχθρούς» πρόσθεσε. «Εμείς βάζουμε τους κανόνες και με βάση αυτούς θα προχωρήσουμε».

Απαντώντας στην κριτική των καναλιών για «σπάσιμο του κουμπαρά του ΙΚΑ» ο κ. Μαντάς ξεκαθάρισε ότι: «Δεν σπάει ο κουμπαράς του ΙΚΑ δεν πρόκειται να υπάρξει κάτι τέτοιο. Στο ΙΚΑ έχει καταβληθεί μεγάλη προσπάθεια για να εξυγιανθεί ο μηχανισμός του και αυτό φαίνεται ότι δύο μήνες πριν έδωσε τις συντάξεις για πρώτη φορά χωρίς δάνειο».

Κατ. Μπρέγιαννη

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)