to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:44 | 27.02.2013

Κοινωνία

Χωρίς Μεσάζοντες για τέταρτη συνεχή φορά στο Γαλάτσι στις 3/3

Για τέταρτη συνεχή φορά πραγματοποιείται διανομή τροφίμων χωρίς μεσάζοντες από την Κίνηση Αντίστασης και Αλληλεγγύης Γαλατσίου . Την Κυριακή 3 Μαρτίου 2013 στο πάρκινγκ του Άλσους Βέϊκου.


Συνεχίζοντας προσπαθούμε να δώσουμε μια απάντηση στην τεράστια ανθρωπιστική κρίση που σοβεί στην κοινωνία, μια απάντηση στο “τρομερό σήμερα” μέσα από τις διανομές τροφίμων χωρίς μεσάζοντες και την διάθεση δωρεάν τροφίμων στους συμπολίτες μας που είναι άποροι.

Όμως στην μάχη της επιβίωσης τα τρόφιμα είναι μόνο μια πλευρά  μιας αξιοπρεπούς ζωής.

Έτσι η Κίνηση Αντίστασης και Αλληλεγγύης Γαλατσίου αποφάσισε να συμμετέχει στο «Φαρμακείο Αλληλεγγύης στα Πατήσια» που λειτουργεί στο σχολικό συγκρότημα της  Γκράβας ,  Ταϋγέτου 60 (είσοδος Πολιτιστικού Κέντρου Γκράβας).

Εκεί θα μπορούν να εξυπηρετούνται όλοι οι άποροι, άνεργοι και ανασφάλιστοι κάτοικοι του Γαλατσίου που τα μνημόνια τους πέταξαν έξω από το σύστημα υγείας. 

Την Κυριακή 3 Μαρτίου κατά τις ώρες της διανομής των τροφίμων θα συγκεντρώνονται από το «Φαρμακείο Αλληλεγγύης στα Πατήσια» φάρμακα  για τον σκοπό αυτό , αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες στον κοινωνικό και πολιτιστικό χώρο «παίρνω αμπάριζα» - Γαλακηδών 11 και Λυσίου Γαλάτσι

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την λειτουργία του φαρμακείου αλληλεγγύης :τηλέφωνο 210 2012013, email: [email protected] , http://koinonikofarmakeio.blogspot.gr/

Κάθε Δευτέρα – Τετάρτη από 16:00 – 19:00 και κάθε Πέμπτη 10:00-12:00

Κίνηση Αντίστασης και Αλληλεγγύης Γαλατσίου  χωρίς μεσάζοντες.

Γαλακηδών 11 & Λυσίου Γαλάτσι

Τηλ. 210 2929418, email: [email protected]

http://pernoampariza.wordpress.com/xwrismesazontes/

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)