to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:06 | 15.12.2022

Πολιτική

Χάρης Καστανίδης: Η εκκαθάριση των κακομούτσουνων έπρεπε να είχε γίνει χρόνια πριν

«Το 2011 συγκεκριμένη ομάδα βουλευτών στην οποία πρωταγωνιστούσε η Εύα Καϊλή εκβίαζε να πέσει η εκλεγμένη με 45% κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου» δήλωσε ο Χάρης Καστανίδης μιλώντας στον ρ/σ «Στο Κόκκινο 105,5» και στους Γ. Τραπεζιώτη και Γ. Μελιγγώνη


«Η υπόθεση εκκαθάρισης των κακομούτσουνων θα έπρεπε να είχε γίνει πολύ πριν, όταν το 2011 συγκεκριμένη ομάδα βουλευτών στην οποία πρωταγωνιστούσε η κ. Καϊλή εκβίαζε να πέσει η εκλεγμένη με σχεδόν 45% κυβέρνηση προκειμένου να μη γίνει το δημοψήφισμα», υπογράμμισε ο Χάρης Καστανίδης μιλώντας στον 105,5 Στο Κόκκινο και στους Γιώργο Τραπεζιώτη και τον Γιώργο Μελιγγώνη, αναφερόμενος στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Εύας Καϊλή στην ανατροπή της κυβέρνησης Παπανδρέου.

Ο πρώην υπουργός αποκάλυψε ότι στις 2 Νοεμβρίου 2011 είχε συναντηθεί με τον Γιώργο Παπανδρέου και όταν του είχε αποκαλύψει την πρόθεσή του να παραιτηθεί από πρωθυπουργός επειδή θα τον έριχναν, ο ίδιος αντέτεινε ότι αυτό θα ήταν κολοσσιαίο λάθος.

«Του πρότεινα να πάει στη Βουλή και ας τον ρίξουν, να πάμε σε εκλογές σε 30 μέρες με ξυπνημενες τις μνήμες της αποστασίας, το ΠΑΣΟΚ θα τις κέρδιζε», συνέχισε ο Χάρης Καστανίδης.

Κατά τα λοιπά, ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ στηλίτευσε την λειτουργία των ΜΜΕ, σημειώνοντας ότι πολλοί απ’ αυτούς που σήμερα αποκαθηλώνουν με χυδαίο τρόπο την Εύα Καϊλή, την εξέθεταν στο παρελθόν με μεγαλειώδη τρόπο.

Ο Χάρης Καστανίδης υπογράμμισε την ανάγκη για θεσμική θωράκιση της χώρας, ώστε ο πολιτικός κόσμος να δείξει ότι κάνει συνεχείς προσπάθειες για την αποκατάσταση του κύρους της πολιτικής.

Τέλος διερωτήθηκε τι έχει γίνει με την υπόθεση Πάτση, αλλά και τι γίνεται με την υπόθεση των υποκλοπών, όπου, όπως είπε, η κυβέρνηση προσπαθεί να κρατήσει τα πάντα στο σκοτάδι.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)