to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Facebook: «Ανάληψη καθηκόντων» από το Messenger για chat σε φορητές συσκευές

Στην προτροπή προς τους χρήστες φορητών συσκευών να κατεβάσουν το Messenger, καθώς η λειτουργία αποστολής μηνυμάτων (chat) μετακινείται εκεί από την εφαρμογή του, προβαίνει το Facebook.


«Μετακινούμε τα μηνύματα από την εφαρμογή Facebook στο Messenger, μια δωρεάν εφαρμογή που είναι πιο γρήγορη και πιο αξιόπιστη για τα καθημερινά σας μηνύματα. Το Messenger περιλαμβάνει επίσης: νέους τρόπους για να στέλνετε φωτογραφίες και βίντεο, φωνητικές κλήσεις, αυτοκόλλητα, ομαδικές συζητήσεις και πολλά άλλα» αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση.

Όπως επισημαίνει το Facebook, σύντομα θα αρχίσει να καθοδηγεί τους χρήστες για να ξεκινήσουν τη χρήση του Messenger. «Μερικές μέρες μετά, θα δείτε μια υπενθύμιση στην εφαρμογή Facebook, όπου θα βλέπατε κανονικά τα μηνύματά σας. Σε αυτό το σημείο, θα σας ζητήσουμε να εγκαταστήσετε το Messenger ή να πάτε στον ιστότοπο του Facebook για να δείτε και να στείλετε μηνύματα. Θα συνεχίσετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις μηνυμάτων στην εφαρμογή Facebook και θα μπορείτε να εναλλάσσεστε μεταξύ του Facebook και του Messenger πολύ εύκολα».

Όπως τονίζεται, ο λόγος για τον οποίο γίνεται αυτή η αλλαγή είναι το ότι το Messenger είναι πολύ πιο γρήγορο. «Θα λαμβάνετε νέα μηνύματα στη στιγμή και θα μπορείτε να απαντάτε αμέσως. Έχουμε διαπιστώσει ότι οι χρήστες απαντούν κατά 20% πιο γρήγορα στο Messenger από ό,τι στην εφαρμογή Facebook. Έτσι, καθώς οι φίλοι σας θα αρχίσουν να χρησιμοποιούν το Messenger, θα παρατηρήσετε ότι θα σας απαντούν πιο σύντομα».

Το Messenger είναι μια δωρεάν εφαρμογή που λειτουργεί ακριβώς όπως τα γραπτά μηνύματα. Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων ακόμα και σε άτομα με το οποίο ο χρήστης δεν είναι «φίλος» στο Facebook και η δυνατότητα διεξαγωγής δωρεάν κλήσεων -ακόμα και διεθνών- μέσω Wi-Fi. Επίσης, ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει την κάμερα στο Messenger για να στέλνει φωτογραφίες και βίντεο.

Όπως τονίζεται, ο χρήστης θα μπορεί πάντα να δει τα μηνύματά του κανονικά στην ιστοσελίδα του Facebook.

tags: Facebook

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)