to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:02 | 01.10.2013

Πολιτική

Εξηγήσεις από το Φαήλο Κρανιδιώτη ζήτησε η Συγγρού

Αντιδράσεις εντός και εκτός ΝΔ έχει προκαλέσει ανάρτησή του στο Facebook.


Να δώσει εξηγήσεις για την ανάρτησή του στο Facebook σχετικά με τη Χρυσή Αυγή, κλήθηκε στη Συγγρού το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της ΝΔ, Φαήλος Κρανιδιώτης.

Διαβάστε τη σχετική ανάρτηση εδώ: Φαήλος Κρανιδιώτης: Το μέλος της πολιτικής γραμματείας της ΝΔ σε ρόλο... Παναγιώταρου

Ο γραμματέας της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος, συναντήθηκε σήμερα με τον Φαήλο Κρανιδιώτη και του είπε πως οι απόψεις του δεν εκφράζουν τις επίσημες θέσεις της ΝΔ και είναι προσωπικές. Ο Φαήλος Κρανιδιώτης φέρεται να απάντησε από την πλευρά του πως η αναφορά σε «σφαίρες» είχε μεταφορική έννοια και ότι ο ίδιος δεν αναφέρεται ποτέ στην ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής αλλά στους ψηφοφόρους. Πρόσθεσε μάλιστα ότι χρησιμοποίησε τη συγκεκριμένη γλώσσα λόγω Facebook.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση, στην οποία ο Φαήλος Κρανιδιώτης αναφέρει μεταξύ άλλων τη φράση «Εγώ δεν βρίζω πατριώτες, δεν βρίζω εθνικιστές, φυλάω τις «σφαίρες» μου για τον αληθινό αντίπαλο», αφήνοντας σύμφωνα με ορισμένους να εννοηθεί ότι αναφέρεται στον ΣΥΡΙΖΑ, έχει προκαλέσει την αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που οι αναρτήσεις του Φαήλου Κρανιδιώτη προκαλούν την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, με την τελευταία (ΣΥΡΙΖΑ: Να πάρει θέση ο Σαμαράς για τις προκλητικές δηλώσεις Κρανιδιώτη) να ζητά την αποπομπή του Φαήλου Κρανιδιώτη.

Αντιδράσεις όμως έχουν προκληθεί και στο εσωτερικό της ΝΔ, οι οποίες εστιάζουν στο γεγονός ότι οι απόψεις του κόμματος που εκφέρονται από τα μέλη της θα πρέπει να είναι περισσότερο κεντρώες.

Πηγή: kathimerini.gr

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)