to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:48 | 08.12.2015

Κοινωνία

Επικίνδυνα νταηλίκια Μπέου, σκοπεύει να υποδυθεί την Αστυνομία εν όψει της παύσης του (βίντεο)

Σύμφωνα με το e-thessalia.gr ο Αχιλλέας Μπέος δήλωσε πως «εμείς θα αστυνομεύσουμε την πορεία στις 18 Δεκεμβρίου», ενώ προειδοποίησε ότι «εμείς δέρνουμε, δεν κοιτάμε όπως η αστυνομία».


Ομάδες κρούσεις κατά διαδηλωτών φέρεται να ετοιμάζει ο δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος. Σύμφωνα με δημοσίευμα του e-thessalia.gr, ο ίδιος ο Αχ. Μπέος, δημοτικοί σύμβουλοι και ομάδα πολιτών, υπό την καθοδήγησή του, θα αναλάβουν την «αστυνόμευση» διαδήλωσης που έχει προγραμματιστεί για τις 18 Δεκεμβρίου στην πόλη, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο η ομάδα αυτή να δράσει ως… ΜΑΤ στη θέση των ΜΑΤ.

Σύμφωνα με το e-thessalia.gr ο Αχιλλέας Μπέος δήλωσε πως «εμείς θα αστυνομεύσουμε την πορεία», ενώ προειδοποίησε ότι «εμείς δέρνουμε, δεν κοιτάμε όπως η αστυνομία».

«Δεν θα διανοηθούν ξανά να κάνουν επεισόδια. Εμείς θα αστυνομεύσουμε την πορεία. Εμείς δέρνουμε, δεν κοιτάμε όπως η αστυνομία. Από το δικό μου το χαστούκι φεύγει και το κράνος μαζί. Θα προστατεύσουμε την πόλη οι δημοτικοί σύμβουλοι και 300 πολίτες», είπε και χαρακτήρισε υποκριτές και δημοκράτες του κώλου όσους συμμετέχουν σε πορείες. «Βγαίνουν στο δρόμο και κάνουν πορεία με κουκουλοφόρους. Μη διανοηθούν ξανά να πειράξουν την πόλη θα γελάει ο κάθε πικραμένος. Η αστυνομία δεν συλλαμβάνει ταραχοποιούς, αλλά στην πορεία στις 18 θα είμαστε εκεί. Μόλις εκτραπούνε θα δούμε τι θα γίνει. Δεν θα υπερισχύσουνε οι λίγοι των πολλών. Θα δείτε τι θα γίνει», είπε.

Προέτρεψε μάλιστα τους αντιεξουσιαστές να διαδηλώνουν μόνο κατά της Κυβέρνησης μιας και ο δήμος Βόλου δεν νομοθετεί.
«Ο Βόλος γι’ αυτούς τελείωσε. Αφού ένα κράτος δεν θέλει να δώσει τέλος στην ανομία 50 τραμπούκων θα δώσουν οι πολίτες», είπε και συνέχισε:
«Αυτά που ξέρανε να τα ξεχάσουν. Εμείς χωρίς κράνη θα είμαστε στην πρώτη γραμμή και θα δούμε αν εμείς είμαστε αστυνομία και αν εμείς μπορούμε ν τους σταματήσουμε. Φωνή λαού οργή θεού, τελείωσε η ασυλία», είπε.

Τίθεται σε αργία, προσπαθεί να παρουσιαστεί ως... διωκόμενος από την κυβέρνηση

Τα επόμενα 24ωρα ο Α. Μπέος παραλαμβάνει την διαπιστωτική πράξη που τον θέτει σε αργία μετά το βούλευμα που τον παραπέμπει σε δίκη για 4 κακουργήματα. Σήμερα, προσπάθησε σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε, να παρουσιαστεί ως διωκόμενος από την Κυβέρνηση, τα μέλη της οποίας χαρακτήρισε «αριστερούς του κώλου» και επιτέθηκε στον βουλευτή Μάκη Μπαλλή, που κατέθεσε επερώτηση στο Βουλή.

Όπως είπε, μόλις παραλάβει την αργία θα προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας, όπου ωστόσο ο Νόμος που τον θέτει σε αργία έχει κατ’ επανάληψη κριθεί συνταγματικός.
«Το αν θα τεθώ σε αργία ή αν αυτή η απόφαση είναι σε ισχύ, θα το αποφασίσει το ανώτερο δικαστικό όργανο που λέγεται ΣτΕ. Την επόμενη εβδομάδα θα συζητηθεί εκεί η υπόθεσή μου. Προσπαθούν να τεθώ σε αργία άνθρωποι που τόσα χρόνια έτρωγαν με χρυσά κουτάλια. Κυβερνητικοί παράγοντες και βουλευτές από το Νομό παρεμβαίνουν σε υπηρεσιακούς και θεσμικούς παράγοντες για να τεθώ σε αργία. Εύχομαι και ελπίζω να μην μπορέσουν να παρέμβουν στη δικαιοσύνη.
Αυτοί που θα πάρουν απόφαση στο ΣτΕ πρέπει να είναι έντιμοι, να έχουν ήθος και αξία ελπίζω, και να μην ενδώσουν σε πολιτικές πιέσεις εκείνων που επί 40 χρόνια λύμαιναν (!) αυτή την πόλη. Η δημοτική αρχή είναι δίπλα στον πολίτη και ξεσκεπάζουμε τη διαπλοκή.

Και κρίση μεγαλείου: Η πόλη με χρειάζεται και ο κόσμος με θέλει
Επί 15 μήνες συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι παραποιούν την αλήθεια γιατί τους κόπηκαν τα μεροκάματα. Για πρώτη φορά βουλευτής στρέφεται κατά του πρώτου πολίτη της πόλης. Είναι πολιτικό και ηθικό ατόπημα. Οι εκπρόσωποι αυτής της Κυβέρνησης απειλούσαν το λαό, εκβιάζανε τον γραμματέα δημόσιας διοίκησης , αλλά εμένα προσωπικά δεν με αγγίζει.
Η αργία μου θα είναι μικρή και προσωρινή γιατί η πόλη με χρειάζεται και ο κόσμος με θέλει. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να γίνει αριστερό πραξικόπημα. Βιώνω λυσσαλέους διωγμούς και αδικίες. Οι συνεργάτες μου, μου ζητάνε να κάνουμε διαδήλωση με πολίτες, αλλά δεν θα το κάνω. Θα το βρούνε από το θεό, όσοι με κυνηγάνε», είπε.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)