to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:20 | 05.09.2016

πηγή: Στο Κόκκινο

Κοινωνία

Εντός των ημερών αναμένεται λύση για τα λιπάσματα Καβάλας

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται ανακοίνωση της Κυβέρνησης για τη λύση του προβλήματος του εργοστασίου παραγωγής λιπασμάτων της Νέας Καρβάλης Καβάλας, σύμφωνα με όσα δήλωσε, μιλώντας στο «Κόκκινο Καβάλας», ο βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μορφίδης. Την ίδια άποψη εξέφρασε, μιλώντας λίγο νωρίτερα, στον ίδιο σταθμό, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Χημικών Βιομηχανιών Ελλάδας, Μάκης Θεοχάρης!.


Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται ανακοίνωση της Κυβέρνησης για τη λύση του προβλήματος του εργοστασίου παραγωγής λιπασμάτων της Νέας Καρβάλης Καβάλας, σύμφωνα με όσα δήλωσε, μιλώντας στο «Κόκκινο Καβάλας», ο βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μορφίδης. Την ίδια άποψη εξέφρασε, μιλώντας λίγο νωρίτερα, στον ίδιο σταθμό, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Χημικών Βιομηχανιών Ελλάδας, Μάκης Θεοχάρης!.

«Βρισκόμαστε σε αναμονή», σημείωσε ο κ. Μορφίδης, ο οποίος δεν απέκλεισε την πιθανότητα να ανακοινωθεί η όποια λύση από τον ίδιο τον πρωθυπουργό στην ομιλία του στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στις 10 Σεπτέμβρη. 

Από την πλευρά του, ο κ. Θεοχάρης δήλωσε ότι «άμεσα θα υπάρξουν αποφάσεις της Κυβέρνησης, που θα δώσουν λύση στο πρόβλημα» και επισήμανε ότι σ’ αυτήν την προσπάθεια συνέβαλαν οι τρεις βουλευτές Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνεται ότι τα μέλη της διοίκησης της Ομοσπονδίας θα συνεδριάσουν απόψε στο Εργατικό Κέντρο Καβάλας και αύριο θα τεθούν επικεφαλής πορείας των εργαζομένων, η οποία θα καταλήξει στο δικαστικό μέγαρο, όπου θα εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν οι απολυμένοι κατά της επιχείρησης συμφερόντων Λ. Λαυρεντιάδη.

Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη του Μάκη Θεοχάρη στην εκπομπή «Καβάλα στο Κόκκινο», ενώ η συνέντευξη του Κώστα Μορφίδη περιλαμβάνεται στο ρεπορτάζ «Το 2018 η πρώτη ράγα τραίνου στο λιμάνι της Καβάλας»:

 
 

Ακούστε:

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)