to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

7:10 | 27.11.2014

Πολιτική

Εισαγγελική παρέμβαση για τις καταγγελίες περί απόπειρας χρηματισμού της Στ. Ξουλίδου

Την παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη προκάλεσε καταγγελία της βουλευτού των Ανεξάρτητων Ελλήνων Στ. Ξουλίδου στην εκπομπή «Παρεμβάσεις» του τηλεοπτικού σταθμού BLUE SKY περί απόπειρας δωροδοκίας της - Καμμένος: «Είναι στέλεχος της ΝΔ ο άνθρωπος που επιχείρησε να δωροδοκήσει βουλευτή μας»


Διαβάστε ακόμα: Στην επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής οι καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών // Ζ. Κωνσταντοπούλου: Εσπευσμένη κίνηση η παρέμβαση της Εισαγγελέως για τη καταγγελία Ξουλίδου // Μήνυση Μελά κατά Σούκουρη

Η κ. Κουτζαμάνη ζητεί από την Εισαγγελία Εφετών να εξετάσει εάν συντρέχει λόγος να ανασυρθεί από το αρχείο η εν λόγω δικογραφία και να επανεξεταστεί η υπόθεση.

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, αναφέρει ακόμη ότι την καταγγελία της βουλευτού επιβεβαίωσε τηλεφωνικά κατά τη διάρκεια της εκπομπής και ο Αρχηγός των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.

Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ: Καταγγελία Καμμένου για απόπειρα χρηματισμού βουλευτή

Απόσπασμα από τη γραπτή συνομιλία που είχε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Σταυρούλα Ξουλίδου με τον άνθρωπο που φέρεται να επιχείρησε τον χρηματισμό της προκειμένου να αποχωρήσει από τους ΑΝ.ΕΛ. και να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας δημοσιοποίησε η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.


Με ημερομηνία 20 Νοεμβρίου και ώρα 7 το βράδυ αναφέρεται στη διαδικτυακή συνομιλία: «Καλησπέρα, εύχομαι να είστε καλά. Ο Μελάς τα πήρε, θυμάστε τι σας είπα κάποτε;». 
 



Η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. είπε ότι στη 1 το μεσημέρι θα επισκεφθεί τον εισαγγελέα προκειμένου να καταθέσει όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της. Η κα. Ξουλίδου μιλώντας στο ίδιο κανάλι αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο περιστατικό, ενώ παρέμβαση έκανε και ο επίσης βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παναγιώτης Μελάς. 
 

Πηγή: real.gr

Καμμένος: «Είναι στέλεχος της ΝΔ ο άνθρωπος που επιχείρησε να δωροδοκήσει βουλευτή μας»

«Υπάρχει πολύ υλικό που θα αποδειχθεί» είπε ο Πάνος Καμμένος για την καταγγελία για υπόθεση δωροδοκίας της βουλευτή των ΑΝΕΛ για να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. «Το σημαντικό πολιτικά είναι ότι ο Γραμματέας της ΝΔ αρνείται τη σχέση του κυρίου αυτού με τη ΝΔ. Έχουμε όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν την άμεση σχέση με τη ΝΔ» είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ πρόσθεσε ότι όλα τα στοιχεία θα δοθούν στον εισαγγελέα και θα ζητήσει την άρση των τηλεφωνικών συνομιλιών.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)