to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:50 | 01.08.2016

Πολιτική

«Δυναμώνουμε μαζί με την κοινωνία»: Το νέο (προσυνεδριακό) site του ΣΥΡΙΖΑ είναι στον αέρα!

Ενόψει του 2ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες και στις χρήστριες του διαδικτύου να συμμετάσχουν στη διαβούλευση για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και να καταθέσουν τις προτάσεις τους, αλλά και να συμπληρώσουν την πλατφόρμα προεγγραφής μέλους στον ΣΥΡΙΖΑ και να γίνουν μέλη του - Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου ΣΥΡΙΖΑ για το νέο (προσυνεδριακό) site του κόμματος


«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δική σου υπόθεση. Δυναμώνουμε μαζί με την κοινωνία: Το νέο (προσυνεδριακό) site του ΣΥΡΙΖΑ είναι στον αέρα!»


Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ακούσει την φωνή όσων δεν έχουν φωνή. Να αφουγκραστεί τους πολίτες, να θέσει στο επίκεντρο τους προβληματισμούς, τις σκέψεις, τα αιτήματα των εργαζομένων και των άνεργων, των συνταξιούχων, των νέων που μετανάστευσαν αναγκαστικά ή έμειναν εδώ να παλέψουν, αναφέρει το γραφείο Τύπου του κόμματος. Όπως τονίζει:

Το 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι μια κλειστή διαδικασία, όπου κάποιοι ειδικοί, επαγγελματίες, τεχνοκράτες, κομματικά στελέχη θα συζητούν και θα παίρνουν αποφάσεις ερήμην της κοινωνίας, ούτε μια επικοινωνιακή φιέστα. Θέλουμε να είναι μια ανοιχτή διαδικασία διαλόγου και συνδιαμόρφωσης με τους ενεργούς πολίτες. Γιατί μόνο έτσι μπορεί να οικοδομηθεί ο φορέας μιας σύγχρονης, ριζοσπαστικής, ευρωπαϊκής Αριστεράς.

To http://www.syriza.gr/synedrio/ αλλάζει μορφή και φοράει τα προσυνεδριακά του ρούχα.

Ενόψει του 2ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες και στις χρήστριες του διαδικτύου να συμμετάσχουν στη διαβούλευση για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και να καταθέσουν τις προτάσεις τους, αλλά και να συμπληρώσουν την πλατφόρμα προεγγραφής μέλους στον ΣΥΡΙΖΑ και να γίνουν μέλη του. «Βασική μας θέση είναι ότι σε αυτήν την ανοιχτή και δημοκρατική διεργασία του 2ου Συνεδρίου οι πολίτες έχουν λόγο. Μέσα από τις ανοιχτές εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα, τις εξορμήσεις και τις περιοδείες, το διαδίκτυο και την ηλεκτρονική διαβούλευση, δυναμώνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)