to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:56 | 12.11.2014

Κοινωνία

Γυναίκα απειλείται με έξωση στο Περιστέρι (ενημέρωση - βίντεο)

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε από το μεσημέρι της Τετάρτης για να αποτρέψει την έξωση έξω από το σπίτι στην Ανθούπολη Περιστερίου, Αγρινίου 54.


Μια ανεπιθύμητη επίσκεψη περίμενε την κ. Μαίρη Ορφανού στο σπίτι της στην οδό Αγρινίου 54, στην Ανθούπολη, το πρωί της Τετάρτης 12 Νοεμβρίου 2014.

Άνθρωποι εισπρακτικής εταιρίας θέλησαν να μπουν στο σπίτι της και να την διώξουν με το επιχείρημα ότι θα καλέσουν την Αστυνομία, για χρέη της προς την τράπεζα Eurobank.

Συγκεκριμένα όπως μας ανέφερε η ίδια στην κάμερα του PeristeriNews.gr, η κατάσχεση του σπιτιού της (πρώτη κατοικία) αφορούσε δάνειο στο οποίο η κα Ορφανού είχε μπει ως εγγυήτρια και όχι ως η κύρια οφειλέτης.

Παρά τις απειλές των ανθρώπων της εταιρίας ότι θα καλέσουν την Αστυνομία για να την διώξει και μετά την άρνησή της και την παρέμβαση συμπολιτών μας, η κα Ορφανού παρέμεινε στο σπίτι της χωρίς να την απομακρύνουν.

Στο σημείο βρέθηκαν περισσότερα από διακόσια άτομα που συμπαραστάθηκαν στην ιδιοκτήτρια του σπιτιού. Μεταξύ αυτών σε διαφορετικές ώρες της μέρας ήταν εκεί ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, ο επικεφαλής της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου, Παναγιώτης Παπανικολάου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής, Τάσος Θεοδωράκος και οι δημοτικοί σύμβουλοι, Ουρανία Σαγιάκου, Στέφανος Παπαδόπουλος και Νικόλαος Ζούτσος.

 

Στο Κόκκινο μίλησε για το θέμα ο δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου, με την παράταξη Ενεργοί πολίτες για την Ανατροπή, Στέφανος Παπαδόπουλος.


 

.

Παρακολουθήστε αποκλειστικά στο PeristeriNews.gr τις δηλώσεις της ιδιοκτήτριας του σπιτιού κας Μαίρης Ορφανού:

 

 
Οι δηλώσεις του Δημοτικού Συμβούλου Περιστερίου, Νικόλαου Ζούτσου:
 
 
 
 
Οι δηλώσεις του Δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη:
 

 
 
Οι δηλώσεις του επικεφαλής της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου, Παναγιώτη Παπανικολάου:
 

 

Βίντεο για τις παρατυπίες της τράπεζας:

Νωρίτερα:

Οι κλητήρες αποχώρησαν αργά το μεσημέρι, αναφέροντας ότι θα επιστρέψουν με αστυνομικούς. Από το μεσημέρι στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί αλληλέγγυοι και αλληλέγγυες και δημοτικοί σύμβουλοι των Ενεργών Πολιτών για της Ανατροπή στο Περιστέρι. Ο αντδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής ενημερώθηκε για το ζήτημα και δεσμεύτηκε να προσφέρει νομικές υπηρεσίες μέσω του δήμου. Παρούσα και η Πρωτοβουλία Πολιτών Ιλίου. 

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Πληροφορίες - φωτογραφία:  ,  

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)