to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

7:30 | 07.10.2014

Κοινωνία

Άστατος καιρός

Βροχές και τοπικές καταιγίδες στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, την Ήπειρο, τη Δυτική Ελλάδα και τα νησιά του Ιονίου. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες.



Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούςστη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 24 βαθμούς στηνΚεντρική Ελλάδα, από 17 έως 27 βαθμούς στηΝότια Ελλάδα, από 17 έως 26 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 17 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί μέτριοι και το πρωί ισχυροί και στο υπόλοιπο Αιγαίο ασθενείς και τοπικά στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί με εξασθένηση από το βράδυ.

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά τμήματα του νομού στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι.


Αναλυτικά η πρόγνωση:

Μακεδονία, Θράκη

Στη Θράκη αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες. Στη Μακεδονία νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές. Άνεμοι: ασθενείς και από το βράδυ στα ανατολικά βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινόμενων από το απόγευμα. Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ που βαθμιαία θα ασθενήσουν και στα βόρεια θα στραφούν σε βορειοανατολικούς. Θερμοκρασία: από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως από το απόγευμα πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα ασθενήσουν και στα βόρεια θα στραφούν σε βορειοανατολικούς. Θερμοκρασία: από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα δυτικά σποραδικές καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες στα βόρεια. Άνεμοι: στα νοτιά βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα βόρεια από ανατολικές διευθύνσεις με την ιδία ένταση. Θερμοκρασία: από 18 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)