to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Απίστευτα ψέματα της Ντόρας στη γραμμή... Κολομβίας

Απ' ό,τι φαίνεται η βουλευτής της ΝΔ δεν πρεπει να ξέρει και πολλά πράγματα για τα Εξάρχεια, ξέρει όμως για την Κολομβία του κ. Δένδια...


Η Ντόρα Μπακογιάννη στο «Ακραίως» στον ΣΚΑΪ με τον Τάκη Χατζή, με αφορμή σχόλιο του δημοσιογράφου  Γιάννη Τριάντη ότι δεν είναι δυνατόν για την αντιπολίτευση να συνδέει τα γεγονότα στα Εξάρχεια με την ειδεχθή δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου που θα μπορούσε να γίνει υπό οποιαδήποτε κυβέρνηση, δεν διστάζει να επενδύσει πολιτικά στην αποτρόπαια δολοφονία ενός ανθρώπου, στο αίμα ενός φίλου, όπως η ίδια δήλωσε. Απόλυτα συντονισμένη στη γραμμή Δένδια, έκανε λόγο για γενικευμένη ανομία, για Κολομβία

Υπερασπιζόμενη τη γραμμή του Κυριάκου Μητσοτάκη ανέφερε ότι «όποιος κυκλοφορεί στην πιάτσα ακούει ότι η Αθήνα έχει γίνει μια "ζούγκλα". To γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου ήταν δίπλα στα Εξάρχεια. Τα Εξάρχεια είναι μια περιοχή στην οποία η ανομία είναι κεκτημένο δικαίωμα κάποιων... αναρχο...αυτονομο... δεν ξέρω τι. 

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ την διέκοψε, λέγοντάς της πως «δεν συνδέεται αυτή η δολοφονία με τα Εξάρχεια, ή με τρομοκρατικές οργανώσεις». Η Ντόρα προσπάθησε να τα μαζέψει, αναφέροντας: «Όχι δεν είπα ότι η δολοφονία συνδέεται με τρομοκρατική οργάνωση»...

Δυστυχώς για την κ. Μπακογιάννη το γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου ΔΕΝ ήταν δίπλα στα Εξάρχεια. Ήταν δίπλα στην Λ. Αξελάνδρας και σε απόσταση αναπνοής από τη ΓΑΔΑ.

Η κ. Μπακογιάννη αναφέρθηκε επίσης στην ερώτηση Μητσοτάκη  για τα Εξάρχεια στη Βουλή τον Φεβρουάριο,  λέγοντας καταφανώς ψέματα ότι ο πρωθυπουργός είπε με το αλαζονικό ύφος το «τσιπρέικο» πως... «είναι άνευ σημασίας αυτά τα θέματα»!

Στην πραγματικότητα ο Αλ. Τσίπρας στην απάντησή του παρουσίασε αναλυτικά τα στοιχεία και αντέκρουσε την ακροδεξιάς κοπής κινυδνολογία του προέδρου της ΝΔ.

Διαβάστε εδώ τι είπε ο πρωθυπουργός και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για τα ψεύδη της κ. Μπακογιάννη.

Στη συνέχεια η κ. Μπακογιάννη αναφέρθηκε στο γνωστό σενάριο των ΜΜΕ ότι από στα Εξάρχεια δεν υπάρχει παρουσία του κράτους, τράπεζες κ.λπ.

Ιδού η πραγματικότητα με χάρτες του αστυνομικού τμήματος της Καλλιδρομίου και των τραπεζών που βρίσκονται στα Εξάρχεια:

Στιγμιότυπο 2017-04-27, 23.48.33

Στιγμιότυπο 2017-04-27, 23.49.22

Στιγμιότυπο 2017-04-28, 00.07.54

Στιγμιότυπο 2017-04-27, 23.56.30

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)