to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:21 | 27.05.2016

Κοινωνία

Άνθρακες ο «θησαυρός» Πρώτου Θέματος και Άδ. Γεωργιάδη: Δεν προκύπτουν στοιχεία για παιδική πορνεία στο Ελληνικό, σύμφωνα με την εισαγγελική έρευνα

Άνθρακες ο... «θησαυρός» τον οποίο ανακάλυψαν και έσπευσαν να... αξιοποιήσουν τόσο τα κίτρινα μέσα ενημέρωσης όσο και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνης Γεωργιάδης


Χωρίς να προκύψουν στοιχεία που να δικαιολογούν την ποινική δίωξη ολοκληρώθηκε η προκαταρκτική έρευνα που είχε διατάξει η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου μετά από δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου, τα οποία αναφέρονται σε καταγγελίες του Δημάρχου Αλίμου Αττικής Ανδρέα Κονδύλη ότι τις νύκτες στον χώρο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού ορισμένοι φιλοξενούμενοι εκδίδουν ανήλικα παιδιά.

Σημειώνεται ότι το όλο θέμα είχαν «σηκώσει», με το ανάλογο μείγμα υστερίας και τρομολαγνείας, τόσο το γνωστό για το υψηλό επίπεδο... έγκυρης δημοσιογραφίας «Πρώτο Θέμα», όσο και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδ. Γεωργιάδης, ο οποίος μάλιστα έσπευσε να καταθέσει σχτική ερώτηση στη Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν προέκυψαν στοιχεία που να «δένουν» τις... φήμες, ενώ σημειώνεται πως δεν είχε υπάρξει καν καταγγελία στις διωκτικές αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι ο δήμαρχος Αλίμου κ. Κονδύλης έχει καταγγείλει ότι τις νύχτες στον χώρο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, ορισμένοι φιλοξενούμενοι εκδίδουν ανήλικα παιδιά, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Έχουμε πάρα πολλές πληροφορίες και καταγγελίες, ότι σε ένα συγκεκριμένο σημείο, εκεί στο χώρο του πρώην αεροδρομίου, πάνω από την Ποσειδώνος, σε έναν παράδρομο εκεί που τερματίζουν τα λεωφορεία, έχουμε ανήλικη πορνεία από τους ίδιους τους φιλοξενούμενους».

(με πληροφορίες από Το Ποντίκι)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)