to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

9:40 | 24.07.2014

πηγή: typologies

Κοινωνία

Αναβολή ζήτησε η ΠΟΣΠΕΡΤ

Αναβολή για τις 3-9-2014 , μετά από αίτημα της ΠΟΣΠΕΡΤ, έδωσε το δικαστήριο σήμερα στην προκλητική ενέργεια της διοίκησης της ΄΄ΝΕΡΙΤ’’ που κατά παράβαση του Ν. 1264/1982 ζητούσε με ασφαλιστικά μέτρα την απόδοση των χώρων του Ραδιομεγάρου που χρησιμοποιεί εδώ και 35! χρόνια η ΠΟΣΠΕΡΤ


Διαβάστε την ανακοίνωση:

Αναβολή για τις 3-9-2014 , μετά από αίτημα της ΠΟΣΠΕΡΤ, έδωσε το δικαστήριο σήμερα στην προκλητική ενέργεια της διοίκησης της ΄΄ΝΕΡΙΤ’’ που κατά παράβαση του Ν. 1264/1982   ζητούσε με ασφαλιστικά μέτρα την απόδοση των χώρων του Ραδιομεγάρου που χρησιμοποιεί εδώ και 35! χρόνια η ΠΟΣΠΕΡΤ καθώς και να εκδιώξει από την νόμιμη και φυσική του έδρα τoν Προμηθευτικό και Καταναλωτικό Συνεταιρισμό του προσωπικού της ΕΡΤ(ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ-ΚΥΛΙΚΕΙΟ) που παραμένει στο Ραδιομέγαρο με Δικαστική Απόφαση, καθώς και τους υπευθύνους του 2ου κυλικείου (με νόμο σε αναπήρους κλπ. ) προφανώς γιατί εξυπηρετούσαν επί μήνες τους αγωνιζόμενους απολυμένους της ΕΡΤ!! Και γιατί θεωρούν οι αφελείς ότι έτσι θα σταματήσει να ακούγεται το όνομα ΕΡΤ.

Η υποκριτική αιτιολογία για άμεση ανάγκη χρήσης των χώρων , δεν έπεισε το δικαστήριο γιατί όλοι γνωρίζουν ότι η ΝΕΡΙΤ απασχολεί το ένα τέταρτο των εργαζομένων της ΕΡΤ και πολύ μικρότερες ανάγκες παραγωγών και προγράμματος η δε ‘’ παραχώρηση’’ των γραφείων της ΠΟΣΠΕΡΤ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ !

Δόθηκε έτσι ο απαραίτητος χρόνος ώστε να μην υπάρχει άλλοθι, νηφάλια, χωρίς ψέματα και με σκέψεις σοβαρές και όχι εκδικητικές να σταματήσει αυτή η επίθεση που κορυφώνει τον αυταρχικό κατήφορο Διοίκησης ΝΕΡΙΤ και της Κυβέρνησης μειοψηφίας κατά των εργαζομένων, συνταξιούχων και συνδικαλιστών της ΕΡΤ και να εφαρμοστεί επιτέλους ο νόμος 1264..

Κατανοούμε ότι η δράση της ΠΟΣΠΕΡΤ και του ERTOPEN.COM μαζί με τους εργαζόμενους και τους αλληλέγγυους με την αμέριστη αποδοχή της κοινωνίας και την στήριξη σύσσωμης της αντιπολίτευσης τους ενοχλεί , εμείς τους υποσχόμαστε ότι δεν θα σταματήσουμε! μέχρι την πλήρη επαναλειτουργία της ΕΡΤ και την επιστροφή στη νομιμότητα .

Οι εργαζόμενοι – όλοι οι εργαζόμενοι – δεν θα σας αφήσουμε να τα ισοπεδώσετε όλα.

Στην εκδίκαση της υπόθεσης παρευρεθήκαν ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ , ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ που ήρθαν χθες από θεσ/κη, άλλοι φορείς, εργαζόμενοι του ERTOPEN.COM και το ΔΣ της ΠΟΣΠΕΡΤ.

Στη δίκη έκαναν πρόσθετες παρεμβάσεις ΤΟ ΕΚΑ , Η ΓΣΕΕ , Η ΠΟΕΣΥ, Η ΠΟΕΜΠΤΗΜ, Η ΕΣΗΕΑ, ευχαριστούμε και ανανεώνουμε την αγωνιστική μας παρουσία στην Ευελπίδων, για της 3/9/2014,

                                        

ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ !

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.

Η ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)