to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:33 | 20.01.2014

Πολιτική

Αμηχανία Κεδίκογλου για την απόφαση του ΣτΕ, στηρίζει Στουρνάρα, σχολιάζει τα περί θρησκευτικών πεποιθήσεων του Αλ. Τσίπρα

Στάση αναμονής τηρεί η κυβέρνηση μέχρι να δει τις «λεπτομέρειες» της απόφασης του ΣτΕ για την ανάκληση των περικοπών στους μισθούς των ενστόλων, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου. Ο Σίμος Κεδίκογλου δήλωσε ακόμη ότι δεν υπάρχει θέμα αντικατάστασης του Γ. Στουρνάρα ενώ αναφέρθηκε και στα λεγόμενα από τη ΝΔ περί των θρησκευτικών πεποιθήσεων του Αλ. Τσίπρα


«Ασφαλώς και η κυβέρνηση σέβεται τις αποφάσεις του ΣτΕ, όμως στο συγκεκριμένο σας ερώτημα η κυβέρνηση δεν μπορεί να τοποθετηθεί αν δεν δει προηγουμένως την απόφαση. Δεν έχουμε πάρει την απόφαση στα χέρια μας» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου στον ραδιοσταθμό "Βήμα" για τις πληροφορίες σχετικά με την απόφαση του ΣτΕ που κρίνει αντισυνταγματικές, ρυθμίσεις για περικοπές στις αποδοχές των ενστόλων.

«Δεν υπάρχει θέμα αλλαγής Στουρνάρα»

Κάλυψε απόλυτα τον υπουργό Οικονομικών μετά το μπαράζ δημοσιευμάτων που ανέφεραν ότι υπάρχουν σκέψεις αντικατάστασής του, λέγοντας: «Επειδή, παρά τις αλλεπάλληλες διαψεύσεις, συνεχίζονται τα δημοσιεύματα, σχόλια κλπ. για δήθεν αλλαγές στην ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, σας υπογραμμίζουμε κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει θέμα αλλαγής ή απομάκρυνσης του Γιάννη Στουρνάρα. Ο Γιάννης Στουρνάρας έχει σημαντικό έργο να επιτελέσει. Δεν υπάρχει θέμα αλλαγής ή απομάκρυνσής του, κατηγορηματικά και απόλυτα».

«Καλό είναι να το ξέρουν οι πολίτες»

Κληθείς να σχολιάσει την ανακοίνωση της ΝΔ για τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του κ. Τσίπρα είπε: «Ως κυβερνητικός εκπρόσωπος, δεν θα σχολιάσω κομματικές ανακοινώσεις. Αυτό που έχω να σας πω, είναι ότι πιστεύω (πως) τέτοιες πληροφορίες, καλό είναι να τις ξέρουν οι πολίτες».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)