to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

9:27 | 28.02.2013

Πολιτική

Αλ. Τσίπρας: «Ας μη μιλούν για ανομία αυτοί που έχουν κάνει την ανομία καθημερινότητα»

Στην καταδίκη για διαφθορά του Β. Παπαγεωργόπουλου («δεν είναι ένα ευχάριστο γεγονός, είναι ένα θλιβερό γεγονός, δεν γεμίζουμε χαρά όταν βλέπουμε ανθρώπους να καταδικάζονται σε ισόβια») σε συνάρτηση με τις επιθέσεις του Αντ. Σαμαρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ στον οποίο «κουνά το δάχτυλο για ανομία» ο πρωθυπουργός, αναφέρθηκε χθες,Τετάρτη 27/2, ο Αλ. Τσίπρας στο ξεκίνημα της εκδήλωσης για την παιδεία στη Θεσσαλονίκη


Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας επισήμανε:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω για την πρόσκληση. Αν και χαιρετίζω σε μία θεματική εκδήλωση για την παιδεία στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης δεν μπορώ να αποφύγω τον πειρασμό να σχολιάσω μία δικαστική απόφαση που αφορά τον πρώην δήμαρχο της Θεσσαλονίκης, τον κ. Παπαγεωργόπουλο. 

Και θυμάμαι και εσείς θα θυμάστε, -δεν είναι ένα ευχάριστο γεγονός είναι ένα θλιβερό γεγονός, δεν γεμίζουμε χαρά όταν βλέπουμε ανθρώπους να καταδικάζονται σε ισόβια- αλλά θα θυμάστε, δεν πάει πολύς καιρός, ενάμιση χρόνος πάει μόλις, όταν ο πρωθυπουργός ο κ. Σαμαράς στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ρωτήθηκε για το στέλεχος της παράταξης του, τον κ. Παπαγεωργόπουλο. Και είπε "θεωρώ ότι είναι ένας έντιμος άνθρωπος που έχει κάνει καταπληκτικά πράγματα για τη Θεσσαλονίκη".

Δεν ξέρω αν τα καταπληκτικά πράγματα που έκανε μεταξύ άλλων  ήταν ότι με το προσωνύμιο  "Φτερωτός γιατρός" έβαλε φτερά στο δημόσιο χρήμα της πόλης.


»Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι ο πρωθυπουργός στερείται αξιοπιστίας.


»Αυτός είναι ο αξιόπιστος πρωθυπουργός; Αυτός είναι ο πρωθυπουργός που θα αναβαθμίσει το κύρος και την αξιοπιστίας της χώρας στο εξωτερικό; Που θα συγκρουστεί με τα συμφέροντα και τη διαπλοκή για να βγάλει τη χώρα από την κρίση; Που έχει στο κόμμα του κατάδικους για υπεξαίρεση ή στελέχη αυτοδιοικητικά που έχουν καθαιρεθεί από τα καθήκοντά τους διότι εξυπηρέτησαν  υμετέρους ή μια σειρά από συμβούλους στην λίστα Λαγκάρντ;

Και τολμά ο κ. Σαμαράς να απευθύνεται στην Αριστερά και στον ΣΥΡΙΖΑ κουνώντας το δάχτυλο για ανομία; Και να κουνά το δάχτυλο στους κατοίκους της Χαλκιδικής για ανομία; Ας μη μιλούν λοιπόν για ανομία αυτοί που έχουν κάνει την ανομία καθημερινότητα».

Διαβάστε ακόμα:

Τσίπρας: ''Το σχέδιο «Αθηνά» δεν λύνει κανένα πρόβλημα, αντιθέτως αυτό το ίδιο είναι ένα πρόβλημα''

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)