to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:11 | 29.12.2014

Πολιτική

Αλ. Τσίπρας: Το μέλλον ξεκίνησε (βίντεο)

«Η κυβέρνηση Σαμαρά η οποία επί 2,5 χρόνια λεηλάτησε την περιουσία του ελληνικού λαού αποτελεί παρελθόν, όπως και τα μνημόνια της λιτότητας. Να είστε αισιόδοξοι και χαρούμενοι», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετά το αποτέλεσμα της 3ης ψηφοφορίας για ΠτΔ


Η πρώτη φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας

«Θέλω να εκφράσω την οδύνη μου για τις χαμένες ζωές στο φλεγόμενο πλοίο και να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τους άνδρες και τις γυναίκες των ομάδων διάσωσης» ανέφερε ο Αλ. Τσίπρας ξεκινώντας τη δήλωσή του μετά το τέλος της τρίτης ψηφοφορίας για ΠτΔ

«Σήμερα είναι μια ιστορική μέρα για τη Δημοκρατία. Οι Έλληνες βουλευτές απέδειξαν ότι η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται. Σήμερα η κυβέρνηση Σαμαρά που λεηλάτησε την κοινωνία, αποτελεί παρελθόν. Το μέλλον ξεκίνησε να είστε αισιόδοξοι και χαρούμενοι» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ολόκληρη η δήλωση του Αλ. Τσίπρα μετά το αποτέλεσμα της τρίτης ψηφοφορίας:

Πρώτα από όλα, θέλω να εκφράσω την οδύνη μου για τις χαμένες ζωές στο χθεσινό ναυάγιο στο φλεγόμενο πλοίο, και να εκφράσω την ελπίδα ότι αυτή η οδυνηρή περιπέτεια για εκατοντάδες συμπολίτες μας θα έχει αίσιο τέλος. Ταυτόχρονα, να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τους άνδρες και τις γυναίκες των ομάδων διάσωσης που με αυταπάρνηση έπραξαν το καθήκον τους και συνεχίζουν σε αντίξοες συνθήκες να πράττουν το καθήκον τους.

Να πάμε τώρα στα ευχάριστα. Σήμερα είναι μια ιστορική μέρα για την ελληνική δημοκρατία. Οι Έλληνες βουλευτές, τα κόμματα της δημοκρατικής αντιπολίτευσης απέδειξαν ότι η δημοκρατία δεν εκβιάζεται, όσες πιέσεις και μεθοδεύσεις και αν κάποιοι σκαρφιστούν. Όταν η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού είναι αποφασισμένη να μπει ένα τέρμα στις πολιτικές των μνημονίων και της λιτότητας, τότε οι βουλευτές δεν μπορούν παρά να ανταποκριθούν στο καθήκον, να εναρμονιστούν με τη λαϊκή βούληση.

Σήμερα, η κυβέρνηση του κ. Σαμαρά, που επί δυόμισι χρόνια λεηλάτησε την κοινωνία και που ήδη είχε αποφασίσει και δεσμευτεί για νέα μέτρα, αποτελεί παρελθόν. Με τη θέληση του λαού μας, σε λίγες μέρες θα είναι παρελθόν και τα μνημόνια της λιτότητας. 

Το μέλλον ήδη ξεκίνησε. Να είστε αισιόδοξοι και χαρούμενοι.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)