to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:36 | 23.10.2014

Πολιτική

Αδειάζει και το Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ τον Ντινόπουλο

Ανακοίνωση του Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ σχετικά με το θέμα του Αργύρη Ντινόπουλου – Απάντηση στον Ντινόπουλο κι από το μέλος του Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ Ελ. Σπανοπούλου


Διαβάστε ακόμα: Εφημερίδα των Συντακτών: Επιμένει στη διαστρέβλωση της αλήθειας ο Ντινόπουλος 

Με αφορμή δημοσιεύματα αλλά και ανακοινώσεις του βουλευτή και Υπουργού Εσωτερικών κ. Αργύρη Ντινόπουλου το Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ επισημαίνει τα ακόλουθα:

  1. Ο κ. Ντινόπουλος υπέβαλε την 27/6/2013 αίτημα το οποίο αναφέρει :      «Σας παρακαλώ να ανακαλέσετε την αίτησή μου για προαιρετική ασφάλιση και να προβείτε σε διακανονισμό των οφειλών μου στον κλάδο ασθενείας». Την ίδια ημέρα, μέσω εκπροσώπου του, υπέβαλε αίτημα για ασφάλιστρο ανεργίας το οποίο υπέγραψε  αντ’ αυτού ο εκπρόσωπός του. Για να υποβληθεί το συγκεκριμένο αίτημα θα πρέπει να συνοδεύεται και από συγκεκριμένα δικαιολογητικά. Στην προκειμένη περίπτωση υποβλήθηκαν μαζί με το αίτημα συμπληρωμένα και υπογεγραμμένα από τον κ. Ντινόπουλο «Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης» και το τελευταίο εκκαθαριστικό του σημείωμα.
  2. Στην υπεύθυνη δήλωση η οποία συνυπεβλήθη με την αίτηση ασφαλίστρου ανεργίας την οποία υπογράφει ο ίδιος ο κύριος Ντινόπουλος αναφέρει μεταξύ άλλων ότι : «Οι εισφορές σε ασφαλιστικά ταμεία είναι από την αυτασφάλιση που πληρώνω στον ΕΔΟΕΑΠ και το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ». Ο κ. Ντινόπουλος ουδέποτε από το 2008 κατέβαλε εισφορές στον ΕΔΟΕΑΠ. Παρά το γεγονός αυτό και ενώ γνώριζε ότι δεν καταβάλλει εισφορές, έκανε χρήση των Υπηρεσιών Υγείας του Οργανισμού.
  3. Ο κ. Ντινόπουλος υπέβαλε αίτηση προαιρετικής ασφάλισης στον ΕΔΟΕΑΠ τον Μάρτιο του 2009 η οποία εγκρίθηκε από το Δ.Σ. το Δεκέμβριο του ιδίου έτους με αναδρομική ισχύ. Ειδοποιήθηκε δε εγγράφως για τις οφειλές του και τις προσαυξήσεις που συνεπάγεται η μη έγκαιρη καταβολή εισφοράς προαιρετικής ασφάλισης. Στο διάστημα των τεσσάρων ετών , δεν κατέβαλε καμία εισφορά και στη συνέχεια υπέβαλε αίτημα ανάκλησης της συγκεκριμένης αίτησης.
  4. Ο κ. Ντινόπουλος την 15 Ιουλίου 2013 υπέβαλε αίτηση να του χορηγηθεί βεβαίωση πως είναι ασφαλισμένος στον ΕΔΟΕΑΠ ώστε να εξαιρεθεί από το Ταμείο Πρόνοιας Δικηγόρων. Η βεβαίωση ουδέποτε του χορηγήθηκε ενώ διερευνάται αν είχε δικαίωμα ασφάλισης και χρήσης των υπηρεσιών του ΕΔΟΕΑΠ σε περίπτωση που ήταν ασφαλισμένος για ασθένεια στο Ταμείο Νομικών.
  5. Οι υπηρεσίες του ΕΔΟΕΑΠ αναζήτησαν επί μήνες λύση στα αιτήματα που υπέβαλε ο κ. Ντινόπουλος με πνεύμα καλής θέλησης όπως συμβαίνει με κάθε ασφαλισμένο του Οργανισμού.
  6. Στην συνεδρίαση της 15ης Οκτωβρίου του Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ ο Πρόεδρος εισήγαγε το θέμα στην Ημερήσια Διάταξη. Παρουσιάστηκαν στο Δ.Σ. δύο σενάρια υπολογισμού των οφειλών του κυρίου Ντινόπουλου (ένα με ασφάλιστρο ανεργίας αναδρομικά και ένα με βάση την 28η ασφαλιστική κλάση του ΙΚΑ) και διακανονισμός οφειλής σε 48 δόσεις. Επίσης κατατέθηκε γνωμοδοτικό σημείωμα του νομικού συμβούλου του Οργανισμού Καθηγητή κ. Δημ.Μέλισσα . Μέλη του ΔΣ ζήτησαν συγκεκριμένες διευκρινίσεις από τις οποίες προέκυψε ότι υπήρχαν κενά στην εισήγηση του θέματος και ο Πρόεδρος ως έχει δικαίωμα από το καταστατικό ανέβαλε την συζήτηση του θέματος.
  7. Στη συνεδρίαση της 22ας Οκτωβρίου το θέμα του κ. Ντινόπουλου δεν είχε τεθεί στην Ημερήσια Διάταξη του Δ.Σ. Μετά από αίτημα του Γενικού Γραμματέα με το οποίο συντάχθηκαν αλλά έξι μέλη του Δ.Σ. (απουσίαζε στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο ο κ. Γιάννης Αγγέλης ) ο Πρόεδρος έβαλε το θέμα στην Ημερήσια Διάταξη.
  8. Το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ μετά από μακρά συζήτηση αποφάσισε ομόφωνα:

Α)  Απορρίπτεται η  από 27/6/2013 αίτηση του κου Ντινόπουλου για την ανάκληση της  προαιρετικής ασφάλισης  καθώς στο επίμαχο διάστημα προκύπτει ότι ο ίδιος και τα προστατευόμενα μέλη της οικογένειάς του  έκαναν χρήση των παροχών ασθενείας του Ταμείου.

Β) Να καταλογιστεί το ποσό της προαιρετικής ασφάλισης που δεν κατέβαλε ο κ. Ντινόπουλος με τις νόμιμες προσαυξήσεις καθώς έκανε χρήση των υπηρεσιών υγείας.

Γ) Να κληθεί εγγράφως ο κ. Ντινόπουλος να προσκομίσει βεβαιώσεις από το Ταμείο Νομικών για την ασφαλιστική του κατάσταση αλλά και όποιο άλλο στοιχείο του ζητηθεί και να διευκρινίσει βάσει ποιων νομοθετικών διατάξεων αιτείται τη συνέχιση της ασφάλισης στον ΕΔΟΕΑΠ. Σε περίπτωση που τα στοιχεία που θα προσκομιστούν δεν δικαιολογούν τη συνέχιση της ασφάλισης του κ. Ντινόπουλου στον ΕΔΟΕΑΠ αυτή θα διακοπεί.

Η Ελένη Σπανοπούλου του ΕΔΟΕΑΠ απαντά στον Αργ. Ντινόπουλο

Απαντήσεις «στον υπουργό/ βουλευτή/ δημοσιογράφο/δικηγόρο/ δήμαρχο/ άνεργο/μισθοδοτούμενο» δίνει η πρώην πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ και νυν μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ταμείου.

Η κ. Σπανοπούλου, παραθέτει με πεζά γράμματα το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο υπουργός Εσωτερικών και με κεφαλαία γράμματα τις απαντήσεις της.

«To χθεσινό (22-10-14) διοικητικό συμβούλιο του ΕΔΟΕΑΠ μετατράπηκε από ορισμένους σε ‘λαϊκό δικαστήριο’ με προφανή στόχο.

ΟΙ …ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ 8 ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ 9 ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΗΤΑΝ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΦΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΣΟΜΠΟΛΟΣ!

Να πείσει την κοινή γνώμη ότι δήθεν ζήτησα (με αίτησή μου στις 27/06/2013) να ασφαλιστώ στον κλάδο υγείας ως άνεργος.

ΤΟ ΔΣ ΠΕΙΣΘΗΚΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΑΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Κανένα καινούριο στοιχείο ( από όσα έχουν ήδη αναφερθεί και στα οποία έχω ήδη απαντήσει) δεν προσκομίστηκε.

ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΤΗΚΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ

Το αντίθετο μάλιστα!

Η αρμοδία υπάλληλος του ΕΔΟΕΑΠ Μαίρη Καλαϊτζή και ο νομικός σύμβουλος Αντώνης Καινούργιος είπαν προς τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου την μια και μοναδική αλήθεια.

ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ! ΤΑ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΠΟΙΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ

Ότι εδώ και ενάμιση χρόνο τους ζητάω επίμονα και φορτικά να τακτοποιήσω τις οφειλές μου.

«ΠΙΕΣΤΙΚΑ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΝΑ ΛΥΣΩ ΤΟ ΘΕΜΑ » ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΟΥ ΣΟΜΠΟΛΟΥ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΗ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ 2 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ

ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΤΑΝ!

ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ

Όχι φυσικά ως άνεργος !

Η ΔΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΙΤΗΜΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ

ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΔΕ ΑΠΟ ΚΑΤΑ ΝΟΜΟ ΑΝΑΛΗΘΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ » οι κρατήσεις που εμφανίζονται στις φορολογικές του δηλώσεις αφορούν ποσά που κατέβαλε στο ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και τον ΕΔΟΕΑΠ» ΕΝΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ!

Κάτι τέτοιο (το αντιλαμβάνονται οι πάντες!) είναι – έτσι και αλλιώς- αδύνατον να συμβεί αφού απαιτείται προσκόμιση φορολογικής δήλωσης μηδενικού εισοδήματος.

ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΑΦΟΥ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥΣ ΕΦ ΟΣΟΝ ΑΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥΣ Δ.Λ.Δ. ΕΦ ΟΣΟΝ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ. Ο κος ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΕΒΑΛΕ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΗΘΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ οπότε εύλογα γεννιέται το ερώτημα κατα τον Κλάδο Κυρίας Σύνταξης, Επικουρικής και Εφ άπαξ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ Ο κος ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ;

Και όμως!

Το διοικητικό συμβούλιο του ΕΔΟΕΑΠ αγνόησε την ιδιόχειρη και ενυπόγραφη αίτησή μου με την οποία ζητώ τακτοποίηση των οφειλών μου στον κλάδο υγείας (χωρίς πουθενά να αναφέρω ότι ζητάω αυτό να γίνει με ασφάλιστρα ανέργου).

ΚΑΘΟΛΟΥ ! ΤΟ ΔΣ ΑΓΝΟΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟ 27/6/2013 ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Αλλά χρησιμοποιεί για τις εναντίον μου κατηγορίες ένα μηχανογραφικό έντυπο του ΕΔΟΕΑΠ, συνοδευτικό της αίτησής μου, το οποίο βεβαίως δεν φέρει την υπογραφή μου.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Η ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΗ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

Ούτε υπάρχει (σε αυτό το μηχανογραφικό έντυπο) κανένα ονοματεπώνυμο δήθεν εκπροσώπου μου.

ΤΟ ΟΝΟΜΑ Γ. ΟΛΥΜΠΙΤΗΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΟΝ κο ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ; Είναι ο εκπρόσωπος του στην αίτηση του το 2009!

Αλλά το χθεσινό ( 22-10-14) διοικητικό συμβούλιο είχε ένα στόχο.

ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΧΟ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΟΧΙ ΤΟΥ κου ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

Να περιβάλει με τον μανδύα του ΕΔΟΕΑΠ το σημερινό ( 23-10-14) πρωτοσέλιδο της «Εφημερίδας των Συντακτών» για το οποίο και θα προσφύγω στην δικαιοσύνη.

ΘΑ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΘΕΣΟΥΝ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ;

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι αυτή είναι η μοναδική (εδώ και ημέρες) εφημερίδα που ασχολείται με το θέμα: « Ντινόπουλος, ο άνεργος υπουργός»

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ ΘΑ ΠΑΡΕΝΕΒΑΙΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ

Ούτε είναι τυχαίο ότι το σημερινό «ρεπορτάζ» -λίβελλο υπογράφει ο γνωστός Δημήτρης Τρίμης που συστηματικά με καθυβρίζει τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο.

Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΡΙΜΗ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ ΑΦΟΥ ΑΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Σ ΑΥΤΟ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΟΥ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΞΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΣΟΜΠΟΛΟ!

Ιδού, λοιπόν, η αλήθεια.

ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ κε ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΕ!

Όταν εκλέχτηκα βουλευτής (το 2007) επέλεξα (όπως είχα το δικαίωμα) την ασφάλιση μου στους ασφαλιστικούς φορείς των δημοσιογράφων και όχι των βουλευτών.

ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

Γνωρίζοντας ότι (με την επικείμενη, τότε, κατάργηση του επαγγελματικού ασυμβιβάστου) θα ήμουν υποχρεωμένος να καταβάλω ο ίδιος τις ασφαλιστικές εισφορές μου.

ΣΩΣΤΑ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΑΝ ΤΟ 2013 οπότε και βρεθήκατε σε ασφαλιστικό κενό.

Γι αυτό άλλωστε εμφανιστήκατε στον ΕΔΟΕΑΠ ΜΟΝΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2013, ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΑΦΟΥ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΣΟΜΠΟΛΟΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ.

Έτσι, στις 23-03-2009 ζήτησα από το κύριο φορέα ασφάλισης των δημοσιογράφων ( ΕΤΑΠ-ΜΜΕ) να υπαχθώ στο καθεστώς προαιρετικής ασφάλισης.

Να πληρώνω, δηλαδή, εγώ ο ίδιος τα ασφάλιστρά μου για τον κλάδο συνταξιοδότησης.

ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΤΑΠ ΜΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ

Έτσι από 23/03/2009 μέχρι 22/02/2010 κατέβαλα στον κύριο φορέα ασφάλισης των δημοσιογράφων ( ΕΤΑΠ-ΜΜΕ) το συνολικό ποσό των 15.065 ευρώ.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΣΠΕΑΘ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΣΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ . ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΜΟΛΟΓΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΤΣΠΕΑΘ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΟ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΑΠΟ 22/2/2010!!!!!

Κατέβαλα, δηλαδή, μηνιαίο ασφάλιστρο 1.369,55 ευρώ.

Το ίδιο ζήτησα (την υπαγωγή , δηλαδή, στον κλάδο προαιρετικής ασφάλισης) με αίτησή μου, στις 07-04-09 και προς τον ΕΔΟΕΑΠ.

ΣΩΣΤΟ Η ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΥ ΟΛΥΜΠΙΤΗ…

Μόνον που ο ΕΔΟΕΑΠ μου απήντησε με δέκα μήνες καθυστέρηση !

ΣΩΣΤΟ! ΤΟ ΕΤΑΠ ΜΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ. Η ΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΙΑΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ 2009 ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΑΒΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΙΣ ΣΔΣ44/24-11-2009

Στις 04-02-2010.

ΟΠΟΤΕ ΣΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΑΣ!

Δηλαδή μόλις 18 ημέρες πριν κάνω διακοπή της προαιρετικής ασφάλισης (στο ΕΤΑΠ-ΜΜΕ) λόγω ριζικής ( και δυσμενούς) αλλαγής της ασφαλιστικής νομοθεσίας.

ΑΥΤΟ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΑΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ! ΑΝ ΤΟ ΕΤΑΠ ΜΜΕ ΔΙΕΚΟΨΕ ΜΕ ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΤΗΝ … ΑΚΡΙΒΗ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΑΤΕ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΑΣ;

Και πάντως όταν είχα ήδη υποβάλει την αίτηση διακοπής της προαιρετικής ασφάλισης στο ΕΤΑΠ – ΜΜΕ.

Πώς ήταν δυνατόν να μην έχω προαιρετική ασφάλιση τον κύριο φορέα και να έχω στον επικουρικό και στον κλάδο υγείας;

ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ , ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ , ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΦΥΕΣ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΑΣ !ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ

ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2013 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Αντίθετα δεν ανταποκριθήκαμε ποτε στις ενημερώσεις που σας έγιναν για τα χρέη ουτε προσήλθατε , σε αντίθεση με άλλους συναδέλφους σας βουλευτές, στην σχετικη απογραφή που διενεργήθηκε το 2012 επί Διοικήσεως μου καίτοι κληθήκατε οπως όλα τα μέλη εγγράφως!

ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΘΕ ΕΤΣΙ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ Ο ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ!

Επειδή στη συνέχεια έκανα πράγματι χρήση των υπηρεσιών του ΕΔΟΕΑΠ ζητούσα επιτακτικά να βρεθεί λύση στον τρόπο καταβολής των ασφαλίστρων.

ΑΠΟ ΤΟ 2007 ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2013 ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΑΝΑΤΕ ΟΤΙ ΛΕΤΕ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΣΟΜΠΟΛΟΥ ΣΤΟ ΔΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΕΤΕ ΧΡΕΟΣ ΣΕ ΥΨΟΣ 75% ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ. ΑΝ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΟΝΟ , ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΣΟΜΠΟΛΟ ΜΟΝΟ Η ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ

ΤΕΙΝΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ … ΑΝΙΚΗΤΗ!

Έτσι στις 27-06-2013 ζήτησα και γραπτώς την οριστική τακτοποίηση των οφειλών μου τονίζοντας ότι πρέπει να διακοπεί και τυπικά η προαιρετική ασφάλιση μου στον ΕΔΟΕΑΠ και να πληρώσω συνολικά τις ασφαλιστικές εισφορές μου στον κλάδο υγείας.

ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ , ΤΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ

ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΖΗΤΑΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ!

ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΖΗΤΑΤΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΜΟΝΟ

ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΡΩΤΩ ΠΟΙΟΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΣΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟ 3%; Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΒΑΛΕΤΕ ΑΦΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 42€ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

Όχι, βεβαίως, με ασφάλιστρα ανέργου, όπως – επαναλαμβάνω – σαφώς φαίνεται από την χειρόγραφη και ενυπόγραφη αίτησή μου.

ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΑΣ

ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ 5ετια ΜΟΝΟ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΑΝΑΛΗΘΩΣ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2009, 2010,2011,2012 ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ

ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΘΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ

ΩΣ ΤΙ ΑΝ ΟΧΙ ΩΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΟ ΣΑΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 2009 Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΑΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΣ ΠΑΝΟΣ ΣΟΜΠΟΛΟΣ!

Από τότε μέχρι χθες και παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις μου οι υπηρεσίες του ΕΔΟΕΑΠ δεν μου είχαν απαντήσει ποιο είναι το ύψος αυτών των οφειλών στον κλάδο υγείας ώστε επιτέλους να τις τακτοποιήσω.

ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΙΜΑ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ! ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ Ο ΠΑΝΟΣ ΣΟΜΠΟΛΟΣ ΔΕΝ ΕΦΕΡΝΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΣ ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Η ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΓΝΩΣΗ ΣΑΣ

Μετά τη χθεσινή συνεδρίαση περιμένω να το πράξουν.

ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΗ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΤΑ 8 ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΙΣ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΙΣ 20000€ !

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΣΟΜΠΟΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙ ΟΠΟΤΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΩΝΗ

ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΟΜΠΟΛΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΡΙΜΗ…

ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΕΙΣΘΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΣΦΑΛΙΖΕΣΤΕ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΝΟΜΙΚΩΝ . ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΤΕ ΝΑ ΈΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΑΠΑΝΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 27/6/2013 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΟΠΠΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΣΑΣ!

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ ΤΟ 2012 ΟΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΙΠΙΛΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΤΟΝ ΕΟΠΠΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΤ ΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ;;;;

ΤΕΛΟΣ ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ

ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΠΑΡΑ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ;

ΛΕΩ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΗ ΣΑΝ ΕΣΑΣ!

ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ, ΔΙΚΗΓΟΡΕ, ΔΗΜΑΡΧΕ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΥΠΟΥΡΓΕ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕ, ΑΝΕΡΓΕ, ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΕ, ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΕ, ΑΥΤΟΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΕ ΚΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ;

Σου εύχομαι πάντως πάντα ΥΓΕΙΑ!

Ελένη Σπανοπούλου

Πρώην Πρόεδρος και Μέλος ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ»

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)